ΕΜΠΟΡΙΟ - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΡΕΑΤΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙ

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΡΕΑΤΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΚΡΕΑΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Διεύθυνση - ΕΜΠΟΡΙΟ Διεύθυνση: ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ 3, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Τ.Κ. - ΕΜΠΟΡΙΟ Τ.Κ.: 28100
Περιοχή - ΕΜΠΟΡΙΟ Περιοχή: Κεφαλονιά Κατηγορία - ΕΜΠΟΡΙΟ Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ
Τηλέφωνο - ΕΜΠΟΡΙΟ Τηλέφωνο: 2671027752 Fax - ΕΜΠΟΡΙΟ Fax: 2671027751
Κινητό - ΕΜΠΟΡΙΟ Κινητό: - E-mail - ΕΜΠΟΡΙΟ E-mail: stamulis@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΕΜΠΟΡΙΟ Υπεύθυνος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΜΠΟΡΙΟ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΜΠΟΡΙΟ Ιστοσελίδα:
Η παράδοση τελικά είναι μεγάλο πράγμα. Είναι μνήμη και όραμα. Έτσι και η οικογένεια Σταμούλη. Ο παππούς Κυριάκος άρχισε δειλά δειλά την περίοδο του μεσοπολέμου, ο πατέρας Τάσος συνέχισε και τωρά η τρίτη γενιά παρέλαβε τη σκυτάλη. Οι δραστηριότητες της οικογένειας, με γνώμονα πάντα την πλήρη καθετοποιήση της διαδικασίας, περιστρέφονται γύρω από την πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την τελική διάθεση των προϊόντων απευθείας στον καταναλωτή και τον αγροτουρισμό. Ακολουθώντας τη φιλ...
Επισκέπτες: 49813

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΡΕΑΤΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΚΡΕΑΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΡΕΑΤΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΚΡΕΑΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Η παράδοση τελικά είναι μεγάλο πράγμα. Είναι μνήμη και όραμα. Έτσι και η οικογένεια Σταμούλη. Ο παππούς Κυριάκος άρχισε δειλά δειλά την περίοδο του μεσοπολέμου, ο πατέρας Τάσος συνέχισε και τωρά η τρίτη γενιά παρέλαβε τη σκυτάλη.
Οι δραστηριότητες της οικογένειας, με γνώμονα πάντα την πλήρη καθετοποιήση της διαδικασίας, περιστρέφονται γύρω από την πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την τελική διάθεση των προϊόντων απευθείας στον καταναλωτή και τον αγροτουρισμό.
Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της καθετοποίησης και της ήπιας βιώσιμης ανάπτυξης, η οικογένεια Σταμούλη έχει δημιουργήσει ένα μικρό ψηφιδωτό δραστηριοτήτων που αποτελείται από μονάδα εκτροφής βοοειδών και αιγοπροβάτων αυτόχθονων προστατευόμενων φυλών, μία τυροκομική μονάδα όπου παράγονται τοπικά τυριά τα οποία διαθέτονται στα καταστήματά της οικογένειας, ένα κρεο-τυροπωλείο και ένα κρεο-παντοπωλείο όπου πωλούνται τα τυριά και τα κρέατα που παράγονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 3ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού η εταιρεία διακρίθηκε με το αργυρό βραβείο για το βαρελίσιο τυρί.
Τέλος, το ψηφιδωτό της καθετοποίησης συμπληρώνεται με την ανάπτυξη της αγροτουριστικής δραστηριότητας, η οποία συνδέεται άρρηκτα με την παράδοση του τόπου. Η οικογένεια Σταμούλη διαθέτει τέσσερις καλαίσθητες βίλλες, που προσφέρονται για επισκέπτες οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα της Κεφαλονιάς αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τις αγροτικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες του τόπου.


Στο παραδοσιακό χωριό Μακρυώτικα μόλις 5 λεπτά από το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας, βρίσκετε η βίλα Σταμούλης .Λόγω της στρατηγικής σημασίας θέση της είναι η ιδανική βάση για εξερεύνηση της Κεφαλονιάς καθώς δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να κάνει πολλές ημερήσιες εκδρομές και να επισκεφθεί πολλές πανέμορφες παραλίες.
Το εντυπωσιακό συγκρότημα που αποτελείτε από τέσσερις διώροφες αυτόνομες βίλες και δύο πισίνες είναι ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση μακριά από το άγχος της καθημερινότητας σ΄ένα υπέροχο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις . Η κάθε βίλα έχει στον πρώτο όροφο δύο κρεβατοκάμαρες με έπιπλα υψηλής αισθητικής με δικό τους μπάνιο η κάθε μία και μπαλκόνι. Στο ισόγειο βρίσκεται η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ,WC ,καθώς επίσης και ένα ευρύχωρο σαλόνι με μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην ηλιόλουστη βεράντα και τον κήπο. Για τους λάτρεις της τεχνολογίας παρέχεται δωρεάν WI FI internet. Η μοναδική φιλοξενία , οι καταπληκτικοί χώροι και οι ανέσεις σας κάνουν να αισθάνεστε σαν το σπίτι σας.

Για κρατήσεις τηλέφωνο επικοινωνίας 6945546557 , 2671027752